Program de loializare

Alatura-te programului de loializare FF GROUP Exclusive*!

Transforma shopping-ul intr-o experienta speciala si beneficiaza de privilegii exclusive prin programul de loializare.

Foloseste cardul tau de membru pentru fiecare achizitie si aduna puncte in contul tau FF Group Exclusive. Poti sa le preschimbi in vouchere pentru cumparaturi in cele mai apreciate magazine de fashion si sport, precum si online.

*Stimati clienti, va anuntam ca FF Group Romania a implementat un nou program de loializare unic, valabil in toate magazinele: Collective, Sport Loft, Nike, _kix, Calvin Klein Jeans, Folli Follie si pe collectiveonline.com si sport-loft.com, pe care vi-l facem cunoscut prin prezenta comunicare.

In conformitate cu prevederile Regulamentelor oficiale ale Programelor de fidelizare Card Fashion Club, Card Nike si Card_kix Club, va informam ca incepand cu data de 15 noiembrie ora 00:00 Programele de Fidelizare Card Fashion Club, Card Nike si Card_kix Club inceteaza. Toate cardurile emise in acest scop, ce permit achizitionarea de articole cu anumite reduceri, vor deveni nefunctionale. In masura in care doriti detalii, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: exclusive@ffgroup.ro sau la urmatorul numar de telefon 0374708090.