Despre Collective

Portofoliul premium de branduri distribuite si comercializate de FF Group Romania a impus necesitatea dezvoltarii unor concepte de retail multibrand inovatoare, care au devenit destinatia favorita a iubitorilor modei. Primul concept propriu multibrand lansat sub denumirea Famous Brands a devenit cunoscut si apreciat de toti iubitorii de moda, stil si brand-uri internationale.

In anul 2011 un nou magazin de fashion a fost deschis in Baneasa Shopping City – primul magazin Collective, un concept modern de magazin multibrand care reuneste marci faimoase din lumea modei. Primul magazin Collective a fost lansat in Atena in anul 2008 si, ca urmare a succesului de care s-a bucurat, a fost urmat in de un nou magazin in Patras. Implementarea in Romania a conceptului Collective vine ca o urmare fireasca a globalizarii politicii de retail a grupului. Noul concept a fost implementat cu succes in alte trei centre comerciale din Bucuresti, AFI Palace Cotroceni, ParkLake, Bucuresti Mall si in magazinul concept din Str. Ion Campineanu nr.2.. Premiza de la care a plecat noul concept de magazin este de a oferi vizitatorilor “a collection of famous brands”, care face ca magazinele Collective sa fie in lista de preferinte a acestora.

Magazinele Collective comercializeaza colectiile de ultima ora ale brandurilor internationale de renume precum: Juicy Couture, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Boss Orange, Calvin Klein Jeans, UGG Australia, Scotch&Soda, Franklin&Marshall, DKNY Jeans, Converse, G-Star Raw, Napapijri, Superdry, Gant Footwear, Hamaki-Ho, 7 For All Mankind, Diesel, Pepe Jeans London, Ted Baker, Armani Jeans, Armani Colezionni, Brooks Brothers, Nike.

Puteti deveni un membru al clubului nostru pentru a fi mereu la curent cu ultimele promotii si colectii lansate.

Vizitati pagina noastra: https://www.facebook.com/MagazineleCollective